Strada Pescarusului, Acces Elektra
+40 241 858 139
Book Now Rezervare
Languages
 
Limbă
 
PROTECTIA DATELOR PERSONALE
Nota de informare privind protectia datelor personale
NOTA DE INFORMARE PRIVIND PROTECTIA DATELOR PERSONALE

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, S.C. Elektra Estival S.R.L. are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.

Scopul colectarii datelor este operarea rezervarii serviciilor turistice, facturarea serviciilor turistice solicitate in conformitate cu prevederile Codului Fiscal.

Sunteţi obligat(ă) să furnizaţi datele dumneavoatra cu caracter personal, acestea fiind necesare pentru operarea rezervarii serviciilor turistice, facturarii serviciilor turistice solicitate. Refuzul dvs. determină imposibilitatea rezervarii si platii serviciilor turistice solicitate.

Colectarea datelor cu caracter personal prin utilizarea mijloacelor de supraveghere video se face cu acordul dumneavoastra tacit ( intelegerea si acceptarea semnificatiei indicatorului "Zona supravegheata video"). Spatiile supravegheate video sunt receptia hotelului Elektra, casa scarii principale, imprejmuirile aferente hotelului Elektra pe latura de nord, de est , de sud si de vest.

Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi sunt comunicate, la cerere, numai autoritatilor statului indreptatite prin lege.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei.. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la SC ELEKTRA ESTIVAL SRL, Bd. Callatis, bl. MG23, sc. B, ap. 58, loc. Mangalia, jud. Constanta, cod postal 905500, cu confirmare de primire sau la adresa de email: contact@hotel-elektra.ro. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei.

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.